AR1_1543_5yeKN18R_20230730083826

World Team

Het World Team is een internationale Large Group Performance waaraan gymnasten uit de hele wereld kunnen deelnemen. Het bijzondere is dat het niet verbonden is aan een groep, maar dat iedereen die deelneemt aan de Wereld Gymnaestrada kan deelnemen, ook individuen. Bekijk hier het trainings en show programma!

De choreografen van dit jaar zijn: Danique van ‘t Erve & Anouk van ‘t Erve. De groep zal een voorstelling doen op de muziekvan Lady Gaga. Het nummer ‘Born this Way’ staat symbool voor ‘Gymnastics for all’.
“I’m beautiful in my way, I’m on the right track, baby. I was Born This Way”.
Een nummer om af te rekenen met vooroordelen over anderen en iedereen zichzelf te laten zijn. Als we aan Amsterdam denken, denken we aan een diversiteit van culturen. Een plek waar iedereen kan zijn hoe hij wil zijn. En waar inclusie heel belangrijk is.

Danique en Anouk nemen jullie mee door alle stappen van de dans op het nummer Born This Way van Lady Gaga! Zie de video hieronder voor alle instructies.

Props: de specifieke prop en een World Team T-shirt zal worden georganiseerd door de Nederlandse organisatie. Kosten voor T-shirt en prop zijn €12,50 per deelnemer. Verder vragen we de deelnemers om een zwarte broek te dragen.

Voor de uitgeschreven choreografie van deel 1 zie: Choreography World Team written out WG2023 part 1
Voor de uitgeschreven choreografie van deel 2 zie: Choreography World Team written out WG2023 part 2

Succes met oefenen!

Bekijk het trainings en show programma hier!