Achtergrond website

Tours & Tickets

Wij werken samen met de bekende internationale organisatie Tours & Tickets. Tours & Tickets heeft meer dan 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en bieden een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.

In samenwerking met Tours & Tickets is een speciale pagina ingericht, exclusief voor deelnemers van de World Gymnaestrada Amsterdam 2023. De website is toegankelijk via de deze link. (of scroll naar beneden)

Op de homepage vind je de ‘World Gymnaestrada Amsterdam Favourites’. Op deze favorieten is, exclusief voor de deelnemers aan de World Gymnaestrada en familie en vrienden, 10% korting beschikbaar.

10% korting op onze favorieten

Belangrijk om te weten is dat de 10% korting alleen geldt voor de World Gymnaestrada Amsterdam Favourites en niet voor de overige activiteiten. De kortingscode die je kunt gebruiken bij het afrekenen is: Gymba10

De World Gymnaestrada Favourits zijn:

  • Platteland & windmolens Tour: Classic
  • Body Worlds
  • The Upside Down Amsterdam
  • Rondvaart Amsterdam
  • Hop on – Hop off bus tour

Tijdens de World Gymnaestrada is er ook een fysieke locatie bij de RAI waar je tickets kunt boeken voor alle attracties en activiteiten. Let wel op! Het kan zijn dat sommige activiteiten dan uitverkocht zijn of vol zitten. Als je zeker wilt zijn van een plek, adviseren wij je om online te boeken.

Groepsboekingen

Daarnaast is het mogelijk om groepsreserveringen te maken, door een e-mail te sturen of te bellen naar: hello@toursandtickets.nl and/or +31(0)20-4204000

Bekijk alle activiteiten en reserveer je ticket op tijd!

Bezoek de website (fullscreen)