Achtergrond website

Tours & Tickets

Met veel plezier delen wij met u het nieuws dat wij samenwerken met de bekende internationale organisatie Tours & Tickets, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Tours & Tickets heeft meer dan 35 jaar ervaring als flexibele touroperator. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Nederland en België en bieden een verscheidenheid aan tickets voor musea, attracties en rondvaarten.

In samenwerking met Tours & Tickets is een portal gecreëerd exclusief voor deelnemers van de World Gymnaestrada Amsterdam 2023. De portal is toegankelijk via de deze link.

Op de hoofdpagina vindt u de ‘World Gymnaestrada Amsterdam Favourites’. Op deze favorieten is exclusief voor de deelnemers aan dit evenement 10% korting beschikbaar. Belangrijk om te weten is dat de 10% korting alleen geldt voor de World Gymnaestrada Amsterdam Favourites en niet voor de overige activiteiten. De kortingscode die u kunt gebruiken bij het afrekenen is: Gymba10 hieronder vindt u onze Top 5 Favorieten:

  • Countryside & Windmills Tour: Classic
  • Body Worlds
  • The Upside Down Amsterdam
  • Canal Cruise Lovers
  • City Sightseeing Amsterdam

Tijdens de World Gymnaestrada is er ook een fysieke winkel op de evenementenlocatie. Het is dus ook mogelijk om op locatie tickets te boeken voor alle attracties. Daarnaast is het mogelijk om groepsreserveringen te maken, door een e-mail met uw verzoek te sturen naar onderstaand Tours & Tickets e-mailadres.

Mocht u vragen hebben over het boeken van tickets, neem dan contact op met Tours & Tickets:

+31(0)20-4204000
hello@toursandtickets.nl

Benieuwd naar het aanbod van Tours & Tickets?