Ontmoet nijntje op de World Gymnaestrada! 

Deze zomervakantie komt het grootste gymsport evenement ter wereld naar Amsterdam; de World Gymnaestrada Amsterdam 2023. Naast een vol programma met shows en optredens van de bijna 19.000 deelnemers, kun je als bezoeker ook zelf in beweging komen. Op het voorplein van de RAI worden twee grote beweegpleinen gecreëerd, waar iedereen gratis kan kennismaken met de gymsport. Springen, rollen, freerunnen, turnen; ontdek het allemaal. Extra leuk: op dinsdag 1 augustus is er een nijntje pleintje, speciaal voor de allerkleinste gymsporters.

nijntje Beweegplein
Het nijntje pleintje biedt een scala aan leuke oefeningen en spelletjes die gebaseerd zijn op de tien basisvormen van bewegen. Kinderen kunnen zelfstandig of samen met een volwassene deelnemen aan allerlei beweegactiviteiten. Het nijntje pleintje is de perfecte plek om kinderen op een speelse manier en met plezier kennis te laten maken met bewegen.

Ontmoet nijntje
Op dinsdag 1 augustus komt nijntje zelf langs om een kijkje te nemen bij de World Gymnaestrada en om alle deelnemers en bezoekers te ontmoeten. Het wordt een dag vol plezier, beweging en avontuur waarbij niemand stil hoeft te zitten.

Noteer 1 augustus in je agenda en zorg dat je erbij bent op het nijntje Beweegplein op het voorplein van de RAI, Amsterdam. De vrijwilligers van de Wereld Gymnaestrada staan klaar om alle jonge sporters te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Meer Nieuws

Topmateriaal World Gymnaestrada voor mooi prijsje te koop!

Topmateriaal World Gymnaestrada voor mooi prijsje te koop!

Vier jaar om je te verheugen, vier jaar om na te genieten

Vier jaar om je te verheugen, vier jaar om na te genieten

Zinderende FIG Gala toppunt van eventweek

Zinderende FIG Gala toppunt van eventweek