19071328-World-Gymnaestrada-Dornbirn-AUT-2019-FIG-Gala1

World Team

Het World Team is een internationale Large Group Performance waaraan gymnasten uit de hele wereld kunnen deelnemen. Het bijzondere is dat het niet verbonden is aan een groep, maar dat iedereen die deelneemt aan de Wereld Gymnaestrada kan deelnemen, ook individuen.

De choreografen van dit jaar zijn: Danique van ‘t Erve & Anouk van ‘t Erve. De groep zal een voorstelling doen op de muziekvan Lady Gaga. Het nummer ‘Born this Way’ staat symbool voor ‘Gymnastics for all’.
“I’m beautiful in my way, I’m on the right track, baby. I was Born This Way”.
Een nummer om af te rekenen met vooroordelen over anderen en iedereen zichzelf te laten zijn. Als we aan Amsterdam denken, denken we aan een diversiteit van culturen. Een plek waar iedereen kan zijn hoe hij wil zijn. En waar inclusie heel belangrijk is.

Danique en Anouk nemen jullie mee door alle stappen van de dans op het nummer Born This Way van Lady Gaga! Zie de video hieronder voor alle instructies.

Props: de officiële prop van het World Team, de waaier (€2,00), wordt georganiseerd door het LOC en is verplicht voor elke deelnemer van het World Team. De aanschaf van het speciale World Team T-shirt voor het optreden (€10,50) is optioneel. Een ‘nice to have’ herinnering aan deelname aan het World Team optreden!

Verder vragen we de deelnemers om een zwarte broek te dragen en wanneer er geen T-shirt gekocht wordt, een felgekleurd shirt mee te nemen.

Voor de uitgeschreven choreografie van deel 1 zie: Choreography World Team written out WG2023 part 1
Voor de uitgeschreven choreografie van deel 2 zie: Choreography World Team written out WG2023 part 2
Voor de uitgeschreven choreografie van deel 3 (complete dans) zie: WG2023_Choreography World Team written out part 3

Succes met oefenen!