AR1_2544

Fan Zone RAI

Tijdens de World Gymnaestrada Amsterdam 2023 zijn er in de RAI verschillende dingen te doen voor jong en oud. Deze Fan Zone is gratis te bezoeken voor iedereen. Kijk snel verder om te kijken wat er allemaal te doen is!

1. Gym Experience

Op het voorplein van de RAI worden twee grote beweegpleinen gecreëerd, waar iedereen kan spelen en turnen. Deze beweegpleinen zullen een geweldige toevoeging zijn aan de omgeving en zorgen voor een leuke en actieve ervaring voor iedereen. 

Het eerste beweegplein wordt gerealiseerd door Janssen-Fritsen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van speel- en sportfaciliteiten. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan kleurrijke speeltoestellen, klimrekken, schommels en andere interactieve elementen die kinderen aanmoedigen om te bewegen, plezier te hebben en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. 

Het tweede beweegplein wordt gerealiseerd door Airtrack Factory, een bekend merk dat gespecialiseerd is in het produceren van opblaasbare sport- en gymnastiekuitrusting. Op dit beweegplein zullen kinderen de kans krijgen om te springen, rollen en allerlei acrobatische bewegingen te oefenen op de opblaasbare airtracks, tumblingbanen en andere luchtgevulde structuren die worden aangeboden. 

 

2. Nijntje beweegplein

Een nijntje pleintje bestaat uit minstens 10 oefeningen en spelletjes, gebaseerd op de tien basisvormen van bewegen. Kinderen spelen zelf –met hun ouder(s)- op het nijntje pleintje. Twee of drie nijntje beweegdiploma trainers geven uitleg aan ouders, bewegen met de kinderen op muziek en doen spelletjes. 

Het nijntje beweegplein is alleen op 1 augustus aanwezig in de Fan Zone.

3. Food & Beverage 

Bij Ingang D zullen diverse foodtrucks worden geplaatst. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Er zullen ook zitjes worden geplaatst in de directe omgeving van de foodtrucks, zodat mensen comfortabel kunnen zitten terwijl ze van hun eten en drinken genieten. Deze zitjes kunnen bestaan uit banken en picknicktafels. Het terras van de RAI zal worden uitgebreid, waardoor bezoekers de mogelijkheid krijgen om te genieten van een heerlijke barbecue-ervaring met prachtig uitzicht op de Fan Zone.  

 

4. Klimmuur

Een van de meest opvallende attracties is de mobiele klimmuur, die kinderen de mogelijkheid biedt om onder begeleiding naar grote hoogten te klimmen. Deze mobiele klimmuur is ontworpen om zowel plezier als veiligheid te bieden, terwijl kinderen hun grenzen kunnen verleggen en hun klimvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

De mobiele klimmuur is een indrukwekkende constructie die bestaat uit stevige materialen zoals roestvrij staal en duurzaam klimtouw. Met een scala aan uitdagende routes en verschillende moeilijkheidsgraden, kunnen kinderen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus deelnemen aan het klimavontuur. Onder begeleiding van ervaren en gekwalificeerde instructeurs worden kinderen aangemoedigd om hun angsten te overwinnen en hun zelfvertrouwen te vergroten terwijl ze naar de top van de klimmuur klimmen. 

Kortom, genoeg leuke dingen te doen in de gratis Fan Zone van de World Gymnaestrada Amsterdam 2023!

Hoe kom ik het makkelijkste bij de Fan Zone?